سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر ماهی سالمون با خمیر پفکی

ماهی سالمون با خمیر پفکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
ماهی ۱ تکه
کره ۲۵۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ لیوان
پنیر خامه ایبه مقدار لازم
سبزیبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
شیربه مقدار لازم
ماهی سالمون با خمیر پفکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماهی سالمون با خمیر پفکی
روش ساخت
مرحله 1آب سرد و آرد و 50 گرم از کره و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید،
مرحله 2بعد از این زمان روی سطح کار را آرد پاشیده خمیر را باز کنید 200 گرم کره باقیمانده را که قبلا در دمای محیط نرم شده روی سطح خمیر پخش کنید
مرحله 3خمیر را تا زده با وردنه پهن کنید این عمل تا زدن و پهن کردن خمیر با وردنه را 5 بار تکرار کنید و مجددا خمیر را درون کیسه فریزر گذاشنه داخل یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید مرحله بالا را سه بار تکرار کنید
مرحله 4هر بار خمیر را 5 دور تا زده و پهن کنید خمیر که آماده شد داخل کیسه فریزر در یخچال به مدت یک هفته قابل استفاده است
مرحله 5یک تیکه از خمیر را روی سطح کار باز کنید ماهی سالمون را که از قبل با نمک و آبلیمو و زعفران طعم دار شده را روی خمیر قرار دهید مقداری پنیر روی ماهی مالیده روی پنیر سبزی قرار دهید من جعفری استفاده کردم مجددا یک تیکه از خمیر را باز کرده روی ماهی قرار دهید
مرحله 6سپس خمیر را بصورت ماهی برش زده روی خمیر را با برس مخلوط روغن و شیر و زعفران بمالید و در فر بپزید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین