سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی ماهی رولی

ماهی رولی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
ماهی قزل آلا ۲ عدد
رب انار ۱۵۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
پیازچهبه مقدار لازم
قارچ ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و زعفرانبه مقدار لازم
ماهی رولی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماهی رولی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ماهی را تمیز کرده و اسکلت آن را جدا می کنیم. ماهی را از وسط برش داده و به دو قسمت تقسیم می کنیم، سپس با زعفران، نمک و فلفل مزه دار کرده و 2 تا 3 ساعت در یخچال می‌گذاریم.
مرحله 2در این مدت ابتدا قارچ و بعد پیازچه را در روغن تفت می‌دهیم .گردو ها و رب انار محلی را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 3ماهی ها را روی تخته کار قرار داده، مقداری از مواد را روی گوشت ماهی ریخته، رول کرده و با خلال آن را نگه می‌داریم.
مرحله 4در ماهیتابه مقداری آب می‌ریزیم، ابتدا پیاز حلقه شده را کف آن قرار داده و ماهی ها را روی آن می چینیم. روی ماهیتابه فویل کشیده و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین