زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماهی ۵۰۰ گرم |
پیاز ۳ عدد |
قارچ ۵ عدد |
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
سس تارتاربه مقدار لازم |
برگ بو ۳ عدد |
سیر ۳ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا ظرف در داری انتخاب كرده و فیله ماهی را داخل آن قرار دهید.برگ بو،سیر رنده شده و 1عدد پیاز رنده شده را هم به آن اضافه كرده و در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران هم به آن اضافه كنید و درب ظرف را بسته و آن را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید 2تا4ساعت ماهی طعم دار شود. |
مرحله 2 | سپس آن را خارج كرده و سرخ كنید.بقیه پیاز ها را رنده كرده و آب آنها را بگیرید.قارچ را ریز خرد كرده و به همراه كمی روغن سرخ كنید و به همراه جعفری خرد شده ، سفیده تخم مرغ ، آبلیمو ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زعفران به ماهی اضافه كنید. |
مرحله 3 | مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند سپس مقداری آرد سوخاری بریزید و مجدد مخلوط کنید تا مایه برگر آماده شود.توجه داشته باشید فقط تا اندازه ای آرد سوخاری اضافه کنید که بتوانید به برگر شکل دهید چون استفاده زیاد از آرد سوخاری برگر را خشک میکند. |
مرحله 4 | برگرها را به تکه های مساوی تقسیم کنید و داخل نایلون بگذارید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس برگرها را بر روی توری کباب کنید یا داخل تابه ای که چرب کرده اید سرخ کنید ،و روی آن سس تار تار ریخته و داخل نان مخصوص همبرگر سرو كنید. |