سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج مانی پلو

مانی پلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
لپه‎ ۱ لیوان
برنج ۳ لیوان
کشمش پلویی ۲۵۰ گرم
زرشک سیاه ۷۵ گرم
زعفرانبه مقدار لازم
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
رشته (پلویی) ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
مانی پلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مانی پلو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ كرده و پیاز را در آن نیمه سرخ میكنیم.سپس گوشتها را در آن ریخته و تا حدی سرخ میكنیم كه تغییر رنگ داده و سفید شوند و سپس زردچوبه را به آن اضافه میكنیم.
مرحله 2سپس دو لیوان آب به آن اضافه كرده و اجازه میدهیم گوشت بپزد. لپه را با یک لیوان آب و کمی نمک آبپز میكنیم. برنج را که دو ساعت قبل در آب و نمک خیس کرده ایم در آب جوش می ریزیم.
مرحله 3چند دقیقه به برداشتن برنج مانده، رشته و لپه را به آن اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش در آبکش می ریزیم. . کشمش و زرشک را جداگانه با مقدار خیلی کم روغن سرخ می کنیم و سه چهارم از هر دو را با هم مخلوط و یک چهارم بقیه را برای تزئین کنار می گذاریم.
مرحله 4بعد از اینکه برنج دم کشید، روی آن زعفران دم کرده می ریزیم.این پلو تقریباً زعفرانی است. پس اگر به نظرتان زعفران كم است مقدار بیشتری زعفران اضافه كنید.هنگام کشیدن در دیس لابه لای آن مخلوط کشمش و زرشک را می ریزیم و برای سرو آماده میكنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین