سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی ماقوت

ماقوت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خلال بادامبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار لازم
گلاب ۱/۴ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
نشاسته گل ۲ قاشق غذا خوری
آب ۲ لیوان
ماقوت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماقوت
روش ساخت
مرحله 1آب را بگذارید جوش بیاید . نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.
مرحله 2نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.
مرحله 3اگر هم نزنید یا یهو بریزید نشاسته گلوله می شود
مرحله 4چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.
مرحله 5حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران راهم قبلش در یکی دوقاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.
مرحله 6در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد در ظرف سرو بریزید.
مرحله 7اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید.
مرحله 8درجای خنک خارج یخچال بذاریم سرد بشه ( نه توی یخچال ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین