زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ فنجان |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق سوپ خوری |
پوست لیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
شکر ۲ قاشق سوپ خوری |
شکر قهوه ای ۱ فنجان |
کره ۱/۲ فنجان |
سس سیب ۱ فنجان |
گلابی ۲-۱ عدد |
مرحله 1 | توری فر را روی طبقه ی وسط قرار دهید و فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204) درجه سانتی گراد داغ کنید. قالب مافین را چرب کنید. |
مرحله 2 | آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، جوز و نمک را در یک کاسه هم بزنید. |
مرحله 3 | تخم مرغ، عصاره وانیل، پوست لیمو و شکر قهوه ای را در یک کاسه ی بزرگ با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس کره ی آب شده را کم کم اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا مخلوط خامه ای شود. |
مرحله 4 | سس سیب را اضافه کنید و هم بزنید سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خشک مرطوب شوند. |
مرحله 5 | خمیر را بین قالب های مافین تقسیم کنید سپس سه برش گلابی را آرام روی آن فرو کنید و کمی شکر وانیلی (مخلوط شکر و وانیل) روی هر مافین بپاشید. |
مرحله 6 | مافین ها را تا موقعی که طلایی شوند 20 دقیقه در فر بپزید. |
مرحله 7 | از فر بیرون بیاورید و با قالب روی توری بگذارید تا 5 دقیقه بمانند و خنک شوند سپس مافین ها را از قالب بیرون بیاورید و بگذارید قبل از سرو کردن کمی خنک شوند. |