سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ مافین گلابی

مافین گلابی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۱.۵ فنجان
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق سوپ خوری
پوست لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای ۱ فنجان
کره ۱/۲ فنجان
سس سیب ۱ فنجان
گلابی ۲-۱ عدد
مافین گلابی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مافین گلابی
روش ساخت
مرحله 1توری فر را روی طبقه ی وسط قرار دهید و فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204) درجه سانتی گراد داغ کنید. قالب مافین را چرب کنید.
مرحله 2 آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، جوز و نمک را در یک کاسه هم بزنید.
مرحله 3تخم مرغ، عصاره وانیل، پوست لیمو و شکر قهوه ای را در یک کاسه ی بزرگ با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس کره ی آب شده را کم کم اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا مخلوط خامه ای شود.
مرحله 4سس سیب را اضافه کنید و هم بزنید سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خشک مرطوب شوند.
مرحله 5خمیر را بین قالب های مافین تقسیم کنید سپس سه برش گلابی را آرام روی آن فرو کنید و کمی شکر وانیلی (مخلوط شکر و وانیل) روی هر مافین بپاشید.
مرحله 6مافین ها را تا موقعی که طلایی شوند 20 دقیقه در فر بپزید.
مرحله 7از فر بیرون بیاورید و با قالب روی توری بگذارید تا 5 دقیقه بمانند و خنک شوند سپس مافین ها را از قالب بیرون بیاورید و بگذارید قبل از سرو کردن کمی خنک شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین