زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر سوئیسی ۲/۳ فنجان |
ژامبون ۱/۳ فنجان |
پیازچه ۱/۴ فنجان |
تخم مرغ ۴ عدد |
خامه ۳ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری |
خمیر ۳۴۰ گرم |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. |
مرحله 2 | داخل یک کاسه، پنیر، ژامبون و پیازچه را مخلوط کنید. |
مرحله 3 | داخل یک کاسه دیگر، تخم مرغ، پنیر، شیر، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. خمیر ها را باز کنید و روی سطح آرد ریخته ورز دهید. |
مرحله 4 | سپس خمیر را به ده تکه تقسیم کرده و داخل ده قالب مافین چرب شده قرار دهید و خمیر را به قالب فشار دهید تا فرم بگیرد و بعد به وسیله دستتان لبه های خمیر را فرم دهید. |
مرحله 5 | دو قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر را داخل هریک از قالب ها، وسط خمیر بریزید و بعد مخلوط تخم مرغ را بین ده قالب تقسیم کنید. |
مرحله 6 | قالب ها را به مدت 20-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مواد داخل آن پخته و طلایی و برشته شوند سپس از داخل قالب بیرون بیاورید و گرم سرو کنید. |