زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ژامبون ۲۵۰ گرم |
آرد ۲.۵ پیمانه |
کنسرو ذرت ۱۲۵ گرم |
شیر (کم چرب) ۲/۳ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱.۵ پیمانه |
پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
مرحله 1 | تخممرغ و پنیر خامهای را بیرون از یخچال بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. داخل قالب (6 تایی) مافین کپسول کاغذی بگذارید. |
مرحله 2 | آرد و بیکینگ پودر را در کاسهای بریزید. دانه ذرت، نصف پنیر موزارلا و نصف ژامبون را اضافه کنید. مواد را با یکدیگر هم بزنید. در ظرفی دیگر تخممرغها را بشکنید. شیر و پنیر خامهای را هم بیفزایید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند. |
مرحله 3 | مخلوط شیری را به آرد و دیگر مواد خشک اضافه کنید و در حدی هم بزنید که تركیب شوند. هم زدن زیادی پف مافین را کم میکند. با قاشق یا ملاقه از مایه مافین بردارید و در کپسولهای کاغذی داخل قالب بریزید. وقتی همه مایه مافین را در قالب ریختید، بقیه ژامبون و پنیر موزارلا را هم روی آنها بریزید |
مرحله 4 | قالب را به مدت نیم ساعت در فر بگذارید تا مافینها بپزند و پف کنند. سینی را از فر بیرون بیاورید و 5 دقیقه صبر کنید تا مافینها در سینی بمانند و از حرارت بیفتند. سپس آنها را به آرامی از سینی بیرون بیاورید و روی توری فلزی بگذارید تا خنک شوند. بعد در کیسه فریزر بگذارید و به عنوان میانوعدهای خوشمزه فرزندتان را سورپرایز کنید. |