سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن مافین پنیر، ذرت و ژامبون

مافین پنیر، ذرت و ژامبون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ژامبون ۲۵۰ گرم
آرد ۲.۵ پیمانه
کنسرو ذرت ۱۲۵ گرم
شیر (کم چرب) ۲/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱.۵ پیمانه
پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
مافین پنیر، ذرت و ژامبون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مافین پنیر، ذرت و ژامبون
روش ساخت
مرحله 1تخم‌مرغ و پنیر خامه‌ای را بیرون از یخچال بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. داخل قالب (6 تایی) مافین کپسول کاغذی بگذارید.
مرحله 2آرد و بیکینگ پودر را در کاسه‌ای بریزید. دانه ذرت، نصف پنیر موزارلا و نصف ژامبون را اضافه کنید. مواد را با یکدیگر هم بزنید. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را بشکنید. شیر و پنیر خامه‌ای را هم بیفزایید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله 3مخلوط شیری را به آرد و دیگر مواد خشک اضافه کنید و در حدی هم بزنید که تركیب شوند. هم زدن زیادی پف مافین را کم می‌کند. با قاشق یا ملاقه از مایه مافین بردارید و در کپسول‌های کاغذی داخل قالب بریزید. وقتی همه مایه مافین را در قالب ریختید، بقیه ژامبون و پنیر موزارلا را هم روی آنها بریزید
مرحله 4قالب را به مدت نیم ساعت در فر بگذارید تا مافین‌ها بپزند و پف کنند. سینی را از فر بیرون بیاورید و 5 دقیقه صبر کنید تا مافین‌ها در سینی بمانند و از حرارت بیفتند. سپس آنها را به آرامی از سینی بیرون بیاورید و روی توری فلزی بگذارید تا خنک شوند. بعد در کیسه فریزر بگذارید و به عنوان میان‌وعده‌ای خوشمزه فرزندتان را سورپرایز کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین