زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شیر ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
خامه ۱ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم برای کرم0 |
شیر ۱/۲ پیمانه |
نشاسته ۳-۴ قاشق غذا خوری |
شکر ۵ قاشق غذا خوری |
شکلات سفیدبه مقدار لازم |
پودر نارگیل ۳ قاشق سوپ خوری |
عصاره وانیل ۲ قطره |
مرحله 1 | ابتدا نشاسته رو در شیر سرد حل میکنیم و سپس روی حرارت قرار میدیم و هم میزنیم تا نشاسته کاملا حل بشه |
مرحله 2 | شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم |
مرحله 3 | مقداری شکلات سفید اضافه میکنیم و هم میزنیم |
مرحله 4 | آنقدر به هم زدن ادامه میدیم تا مخلوط غلیظ بشه |
مرحله 5 | قبل ازینکه مخلوط خیلی سفت بشه پودر نارگیل رو اضافه میکنیم و تا حدی که کاملا غلیظ و سفت بشه به هم زدن مخلوط ادامه میدیم سپس از روی حرارت برمیداریم |
مرحله 6 | وقتی که از حرارت افتاد ۲ تا ۳قطره عصاره وانیل اضافه و مخلوط کرده و در یخچال قرار میدیم تا وقتی که بقیه کارارو انجام میدیم کاملا سرد بشه در این مرحله آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک میکنیم |
مرحله 7 | تخممرغ و وانیل و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم |
مرحله 8 | سپس روغن رو اضافه میکنیم ی کم هم میزنیم و سپس شیر و خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن |
مرحله 9 | مایع رو با آرد و بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و هممیزنیم تا مخلوط یکدست بشه |
مرحله 10 | قالب های کاغذی رو درون قالب مافین قرار میدیم و ۱ ق غ از مایع مافین درون آنها میریزیم و سپس با اسکوپ کوچک یا ق مرباخوری از کرم نشاسته جدا میکنیم و در وسط مایع قرار میدیم و مجددا ۱ق غ از مایع مافین میریزیم به همین ترتیب ادامه میدیم تا تمام قالبها پر بشن |
مرحله 11 | مافین ها را در فر که از قبل گرم کردیم در دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در پنجره ی وسط فر قرار میدیم بعد ازین مدت مافین ها آماده هستند. |