سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ مافین هلویی

مافین هلویی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
شکر ۱ پیمانه
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
پودر دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
هلو ۳ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
آرد ۲ پیمانه
کورن فلکس ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
مافین هلویی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مافین هلویی
روش ساخت
مرحله 1فر اجاق گاز را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن كنید و بگذارید گرم شود. كف و دیواره‌های قالب 12تایی مافین را با كمی روغن چرب كنید.
مرحله 2در یك تابه كوچك یك دوم پیمانه شكر، آب لیمو ترش، پودر دارچین و هلوهای خرد شده را بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید و مدام هم بزنید. وقتی مخلوط به جوش آمد، تابه را از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا سرد شود. آب داخل تابه را به ظرف دیگر منتقل كنید و تابه را روی اجاق گاز با شعله متوسط بگذارید. تخم مرغ ها را داخل آب حاصل از پخت هلوها بشكانید و هم بزنید.
مرحله 3در یك كاسه جداگانه آرد و یك دوم پیمانه شكر باقی مانده را بریزید و نمك، بیكینگ پودر و كورن فلكس را به آن اضافه كنید و مواد را خوب با هم مخلوط كنید.
مرحله 4هلوهای خرد شده را به مخلوط آردی اضافه كنید و خوب هم بزنید تا هلوها به این مخلوط آغشته شوند.
مرحله 5مخلوط تخم مرغی را به مخلوط آرد و هلو اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مایه‌ای تقریبا یكدست حاصل شود.
مرحله 6این مخلوط مایه كیك است. حالا در هر كدام از قالب‌ها به میزان مساوی از مایه كیك بریزید و آن را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید كه مافین‌ها بپزند. بعد از پخت كمی صبر كنید كه مافین‌ها سرد شوند سپس آنها را از قالب جدا كرده و در ظرف مورد نظر بچینید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین