زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳۰۰ گرم |
بیکینگ پودر ۴ قاشق مربا خوری |
روغن حیوانی ۹۰ گرم |
پودر قند ۱۶۵ گرم |
پودر نارگیل ۹۰ گرم |
رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
خامه ۱۰۰ گرم |
شیر ۳/۴ لیوان |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
شکر ۱/۲ لیوان |
آب ۱/۴ لیوان |
آبلیمو ۱/۴ لیوان |
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | قالب مافین 12 تایی را چرب کنید. |
مرحله 2 | آرد را پس از الک کردن در کاسه متوسطی بریزید و بکینگ پودر را با آن مخلوط کنید. |
مرحله 3 | کره را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. |
مرحله 4 | سپس پودر قند، پودر نارگیل، رنده ی پوست لیموترش، تخم مرغ، خامه و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 5 | از مواد آماده شده با قاشق در قالب ها بریزید و روی آن پودر نارگیل بپاشید. |
مرحله 6 | حالا در فر با درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بگذارید بپزد. |
مرحله 7 | بعد از بیرون آوردن از فر، از شربت داغ روی مافین داغ میریزیم. |
مرحله 8 | مافین را روی تور سیمی مخصوص قرار میدهیم تا سرد شود. |
مرحله 9 | طرز تهیه شربت :همه مواد را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط میکنیم. قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم و هم میزنیم تا زمانی که شکر حل شود.پس از حل شدن شکر، باید به مدت 2 دقیقه بدون هم زدن بجوشد. |