زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱/۲ فنجان |
شکر ۱ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
موز ۲ عدد |
آرد ۱.۵ فنجان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری |
تافی ۲۴۰ گرم |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 2 | کف یک قالب 16 عددی مافین را کاغذ مافین بیندازید. |
مرحله 3 | در یک کاسه ی بزرگ کره و شکر را 2 دقیقه با یک همزن دستی مخلوط کنید تا سبک و پفکی بشوند. |
مرحله 4 | تخم مرغ ها را اضافه کنید و بزنید تا خوب ترکیب شوند. موز را اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید. |
مرحله 5 | آرد و بکینگ پودر را به ظرف اضافه کنید. با سرعت پایین فقط آنقدر بزنید که ترکیب شوند. تافی ها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب بشوند. |
مرحله 6 | قالب های کوچک مافین را تا سه چهارم حجم با خمیر مافین پر کنید. |
مرحله 7 | 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید. بلافاصله سرو کنید. باقیمانده ی مافین ها را می توانید در یک ظرف محفوظ از هوا تا 4 روز نگهداری کنید. |