زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
آب پرتقال ۳/۴ پیمانه |
سیب ۱/۲ پیمانه |
سیب ۱۲ عدد |
کرهبه مقدار لازم |
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۱ قاشق سوپ خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیلکمی |
خامه صبحانه ۱ قاشق سوپ خوری |
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق مربا خوری |
گردو ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا ۲ عدد سیب زرد کوچک را از عرض به صورت حلقه ای برش میدیم و قسمتهای وسطی ک شامل هسته های سیب هست خارج میکنیم( با کاتر گرد یا چاقو)تا سیب به صورت حلقه ای شکل بشه؛(۱۲ حلقه سیب کافیه چون به میزان این دستور ۱۲ عدد مافین خواهیم داشت).سپس با مقداری کره و دارچین و ۱ق سوپخوری شکر در ماهیتابه روی حرارت ملایم تفت میدیم تا کاملا پخته و نرم بشن؛سپس کنار میگذاریم تا خنک بشن؛ |
مرحله 2 | هسته های ۱ عدد سیب متوسط رو خارج کرده و سپس آن را با پوست خیلی ریز خرد کرده و درون همان ماهیتابه ای که حلقه های سیب را پختیم میگذاریم تا با باقیمانده کره و دارچین و شکر درون ظرف تفت خورده و نرم بشن؛ در آخر رنده پوست پرتقال را اضافه میکنیم با خرده های سیب حدود۵ دقیقه تفت میدیم تا خامی و تلخی آن گرفته بشه؛ سپس ۱/۲ پیمانه ازینمخلوط جدا کرده و کنار میگذاریم؛ |
مرحله 3 | آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و ۳ مرتبه الک میکنیم؛ سپس ۱/۲ پیمانه شکر را به آن اضافه و باهم مخلوط میکنیم تا یکدست بشن؛ و سپس کنار میگذاریم؛ |
مرحله 4 | تخم مرغ را درون ظرف دیگری شکسته و با وانیل مخلوط و هم میزنیم تا باز و یکدست بشه؛ |
مرحله 5 | سپس روغن مایع را به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم؛ در حد مخلوط شدن هم میزنیم؛ |
مرحله 6 | خامه صبحانه و آب پرتقال را به مخلوط می افزاییم و آنقدر هم میزنیم تا مایه یکدست بشه؛ |
مرحله 7 | اکنون خرده های ریز سیب که پختیم را اضافه میکنیم؛مغزهای خرد شده(گردو؛بادام؛پسته؛هرکدام۱ق غ)را نیز اضافه میکنیم و مخلوط را هممیزنیم تا کاملا یکدست بشه؛ |
مرحله 8 | اکنون سراغ ظرف مخلوط آرد و ب پ و شکر میریم و وسط آردها رو گود میکنیم و مایه تخممرغی را وسط آن میریزیم و به صورت دورانی هم میزنیم تا مواد به خوبی باهم مخلوط و یکدست بشن؛ |
مرحله 9 | کپسول های مافین را درون قالب ها گذاشته و درون هرکدام ۱ق غ از مایه مافین میریزیم؛سپس درون هرکدام ۱ عدد از حلقه های سیب که از قبل با کره و دارچین و شکر پخته ایم میگذاریم و مجددا از مایه مافین روی آنها میریزیم تا مایه مافین تموم بشه؛ |
مرحله 10 | سپس به مدت ۲۰ تا نهایتا ۳۵ دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار میدیم(با دمای۱۶۰درجه) |