سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ مافین فرانسوی

مافین فرانسوی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد کامل ۱.۵ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۳ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱/۴ پیمانه
مافین فرانسوی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مافین فرانسوی
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه بزرگ، نصف پیمانه شکر، بیکینگ‌پودر، جوزهندی و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در مرکز مواد خشک یک گودال ایجاد کنید.
مرحله 2در کاسه دیگری، تخم‌مرغ، شیر و 1/3 پیمانه کره آب شده یا مارگارین را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخم‌مرغ را با مخلوط آرد اضافه کنید.
مرحله 3 آنها را تا زمانی هم بزنید که خمیر شوند. قالب‌های مافین را چرب کنید. دوسوم آنها را با مواد پر کنید. سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا طلایی شوند.
مرحله 4در این مرحله، در یک کاسه گود، ¼ پیمانه شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. خیلی سریع مافین‌های داغ را داخل کره فرو کنید سپس داخل مخلوط شکر و دارچین بزنید و گرم سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین