زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
آب ۱/۲ پیمانه |
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
شکر ۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری |
شکر ۱.۵ پیمانه |
آب ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
آب انار ۱ پیمانه |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
دانه اناربه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کپسولهای مخصوص مافین را داخل قالبها قرار دهید و آنها را کنار بگذارید. در ظرفی آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید. در ظرف دیگری آب داغ و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف بزرگ روغن و شکر را خوب با هم مخلوط کنید. |
مرحله 2 | سپس تخممرغ و پودر وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند. نیمی از مخلوط کاکائو را بریزید و خوب هم بزنید، سپس نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. بقیه مخلوط کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. |
مرحله 3 | در انتها بقیه آرد را بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود. نیمی از قالبها را با مایه کیک پر کنید، سپس آنها را داخل فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کیکها آماده شوند. |
مرحله 4 | در این فاصله نشاستهی ذرت، شکر، نمک، آب و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید. آب انار را داخل قابلمهای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. نیمی از آن را داخل مخلوط نشاسته بریزید و خوب مخلوط کنید تا نرم شود، |
مرحله 5 | سپس مخلوط را داخل قابلمه، به بقیهی آب انار اضافه کنید و بهآرامی هم بزنید. صبر کنید تا مخلوط غلیظ شود. بعد کره را اضافه کنید.مخلوط خامه ای را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. |
مرحله 6 | وقتی کیکها کاملاً سرد شدند، آنها را با خامه و مقداری دانه انار تزیین کنید. |