سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ مافین شکلاتی با خامه انار

مافین شکلاتی با خامه انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۱.۵ پیمانه
آب ۱/۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
آب انار ۱ پیمانه
کره ۱ قاشق سوپ خوری
دانه اناربه مقدار لازم
مافین شکلاتی با خامه انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مافین شکلاتی با خامه انار
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد روشن کنید. کپسول‌های مخصوص مافین را داخل قالب‌ها قرار دهید و آن‌ها را کنار بگذارید. در ظرفی آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید. در ظرف دیگری آب داغ و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف بزرگ روغن و شکر را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 2سپس تخم‌مرغ و پودر وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند. نیمی از مخلوط کاکائو را بریزید و خوب هم بزنید، سپس نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. بقیه‌ مخلوط کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله 3در انتها بقیه‌ آرد را بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه‌ کیک آماده شود. نیمی از قالب‌ها را با مایه‌ کیک پر کنید، سپس آن‌ها را داخل فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کیک‌ها آماده شوند.
مرحله 4در این فاصله نشاسته‌ی ذرت، شکر، نمک، آب و زرده‌ تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید. آب انار را داخل قابلمه‌ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. نیمی از آن را داخل مخلوط نشاسته بریزید و خوب مخلوط کنید تا نرم شود،
مرحله 5سپس مخلوط را داخل قابلمه، به بقیه‌ی آب انار اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مخلوط غلیظ شود. بعد کره را اضافه کنید.مخلوط خامه ای را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
مرحله 6وقتی کیک‌ها کاملاً سرد شدند، آن‌ها را با خامه و مقداری دانه انار تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین