سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ مافین شکلات تکه ای

مافین شکلات تکه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۹ نفر
مواد لازم
آرد ۱.۵ فنجان
شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
خامه ترش ۱/۲ فنجان
روغن نباتی ۱/۲ فنجان
شیر ۱/۲ فنجان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکلات ۳/۴ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
مافین شکلات تکه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مافین شکلات تکه ای
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (205 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف 9 قالب کوچک مافین به اندازه ی استاندارد را کاغذ پوستی بیندازید. داخل 3 قالب خالی 1 تا 2 قاشق سوپخوری آب بریزید. این کار کمک می کند مافین ها یکدست بپزند.
مرحله 2آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه ی بزرگ بریزید و با همزن هم بزنید. حداقل 10 بار هم بزنید تا مطمئن شوید همه چیز خوب مخلوط شده است
مرحله 3سپس روغن نباتی را در یک پیمانه ی اندازه گیری که حداقل 1 فنجان گنجایش داشته باشد بریزید. تخم مرغ را اضافه کنید سپس تا رسیدن به خط نشانه ی 1 فنجان شیر بریزید.
مرحله 4 باید چیزی حدود 1/3 تا نصف فنجان شیر بخواهد. عصاره ی وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط شیر را در یک کاسه ی متوسط بریزید. خامه ی ترش را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 5مخلوط شیر و خامه را داخل مخلوط آرد و شکر بریزید سپس با یک چنگال ترکیب کنید. بیش از حد هم نزنید. تکه های شکلات را اضافه کنید و با یک کاردک یا قاشق به آرامی شکلات را داخل خمیر مافین هم بزنید.
مرحله 6خمیر را بین 9 قالب مافین تقسیم کنید. خمیر تا بالای کاغذ های کف قالب ها می آید.
مرحله 7مافین ها را 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که روی آنها دیگر خیس نباشد و خلال دندانی که در وسط مافین فرو می کنید تمیز یا با خرده نان بیرون بیاید و نه با خمیر خیس، در فر بپزید. مافین ها را روی توری خنک کننده قرار دهید و کاملاً خنک کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین