زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۸ نفر |
مواد لازم |
---|
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیره قند ۲ قاشق سوپ خوری |
شکر قهوه ای ۲۰۵ گرم |
کره ۱۱۳ گرم |
آب ۲/۳ فنجان |
کشمش ۷۰ گرم |
سبوس گندم ۸۰ گرم |
پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری |
باترمیلک (شیرکره) ۱۷۰ گرم |
آرد ۲۶۰ گرم |
سس سیب ۱/۲ فنجان |
مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف 18 عدد قالب مافین اندازه ی استاندارد را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید. |
مرحله 2 | سبوس گندم را در یک کاسه ی متوسط بریزید سپس نیمی از آب داغ (1/3 فنجان) را اضافه کنید. هم بزنید تا خیس شوند سپس کنار بگذارید. باقی آب را در کاسه ی دیگری بریزید سپس کشمش ها را اضافه کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | کره و شکر را در یک کاسه ی بزرگ بریزید سپس با یک همزن دستی آنها را بزنید تا خامه ای و سبک شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را آنقدر بزنید تا مخلوط شود. |
مرحله 4 | شیره قند، عصاره وانیل و سس سیب را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. |
مرحله 5 | در یک کاسه ی بزرگ دیگر با یک همزن آرد، دارچین، عصاره پوست پرتقال، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 6 | حالا 1/3 مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید سپس با یک همزن دستی هم بزنید تا ترکیب شوند. نیمی از شیر کره را اضافه کنید سپس بزنید تا ترکیب شوند. این مراحل را با آرد و شیر کره باقیمانده تکرار کنید و لبه های کاسه را در صورت لزوم بتراشید و داخل آن بریزید. |
مرحله 7 | کشمش ها را آبکش کنید و به آرامی فشار دهید. سپس کشمش و سبوس برنج را داخل خمیر مافین بریزید. خمیر را بین قالب های مافین تقسیم کنید. |
مرحله 8 | سپس 15 تا 18 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که وسط مافین فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. |