سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ مافین سبوس گندم و کشمش

مافین سبوس گندم و کشمش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۸ نفر
مواد لازم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیره قند ۲ قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای ۲۰۵ گرم
کره ۱۱۳ گرم
آب ۲/۳ فنجان
کشمش ۷۰ گرم
سبوس گندم ۸۰ گرم
پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری
باترمیلک (شیرکره) ۱۷۰ گرم
آرد ۲۶۰ گرم
سس سیب ۱/۲ فنجان
مافین سبوس گندم و کشمش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مافین سبوس گندم و کشمش
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف 18 عدد قالب مافین اندازه ی استاندارد را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.
مرحله 2سبوس گندم را در یک کاسه ی متوسط بریزید سپس نیمی از آب داغ (1/3 فنجان) را اضافه کنید. هم بزنید تا خیس شوند سپس کنار بگذارید. باقی آب را در کاسه ی دیگری بریزید سپس کشمش ها را اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3کره و شکر را در یک کاسه ی بزرگ بریزید سپس با یک همزن دستی آنها را بزنید تا خامه ای و سبک شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را آنقدر بزنید تا مخلوط شود.
مرحله 4 شیره قند، عصاره وانیل و سس سیب را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله 5در یک کاسه ی بزرگ دیگر با یک همزن آرد، دارچین، عصاره پوست پرتقال، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
مرحله 6حالا 1/3 مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید سپس با یک همزن دستی هم بزنید تا ترکیب شوند. نیمی از شیر کره را اضافه کنید سپس بزنید تا ترکیب شوند. این مراحل را با آرد و شیر کره باقیمانده تکرار کنید و لبه های کاسه را در صورت لزوم بتراشید و داخل آن بریزید.
مرحله 7کشمش ها را آبکش کنید و به آرامی فشار دهید. سپس کشمش و سبوس برنج را داخل خمیر مافین بریزید. خمیر را بین قالب های مافین تقسیم کنید.
مرحله 8سپس 15 تا 18 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که وسط مافین فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین