زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲/۱/۴ فنجان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۵ قاشق سوپ خوری |
روغن نباتی ۱/۳ فنجان |
شکر ۱ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
خامه ترش ۲۴۰ گرم |
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری |
آرد ۱/۲ فنجان |
شکر ۱/۲ فنجان |
کره ۴ قاشق سوپ خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. قالب مافین را با اسپری آشپزی چرب کنید. |
مرحله 2 | رویه ی استروسل را آماده کنید: |
مرحله 3 | همه ی مواد آن را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید و با یک چنگال کره را تکه تکه به صورت یکدست داخل مواد خشک بریزید تا خوب ترکیب شوند. مخلوط بایستی غلظت شن خیس را داشته باشد. آن را کنار بگذارید. |
مرحله 4 | در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 5 | در یک مخلوط کند کره ، روغن و 1 فنجان شکر را با سرعت متوسط بزنید تا خوب مخلوط شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب بزنید. |
مرحله 6 | سرعت مخلوط کن را روی پایین بگذارید سپس مخلوط آرد، خامه ترش و وانیل را کم کم اضافه کنید و بزنید تا نرکیب شوند. بیش از حد مخلوط نکنید. |
مرحله 7 | خمیر و رویه استروسل را در قالب مافین آماده شده بریزید. مقداری از خمیر را با قاشق داخل قالب بریزید سپس کمی از رویه استروسل روی آن بپاشید سپس یک لایه دیگر خمیر و روی آن باز هم استروسل بپاشید. |
مرحله 8 | مافین ها را 25 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. |
مرحله 9 | مافین ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 5 دقیقه در قالب خود خنک شوند سپس روی یک توری خنک کننده بچینید. |