زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
توت فرنگی ۱۸۰ گرم |
شیر ۱/۲ فنجان |
تخم مرغ ۱ عدد |
روغن نباتی ۸۰ گرم |
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق چای خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱۵۰ گرم |
آرد ۲۱۰ گرم |
شکر ۱ قاشق سوپ خوری |
عصاره وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف 12 قالب مافین اندازه ی استاندارد را با کاغذ بپوشانید. |
مرحله 2 | شکر وانیلی را آماده کنید: در یک کاسه ی کوچک 1 قاشق سوپخوری شکر را با 1/4 قاشق چایخوری دارچین هم بزنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | خمیر مافین را آماده کنید: آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک، دارچین و فلفل سیاه را در یک کاسه ی بزرگ هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. |
مرحله 4 | با استفاده از یک پارچ اندازه گیری که حداقل 1 پیمانه گنجایش داشته باشد روغن نباتی را اندازه گیری کنید. تخم مرغ را به پارچ اضافه کنید سپس آن را تا خط نشانه ی 1 پیمانه با شیر پر کنید. بایستی بین 1/3 تا 1/2 فنجان شیر مصرف شود. 1 و نیم قاشق چایخوری عصاره ی وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. |
مرحله 5 | مخلوط را داخل کاسه ی آرد بریزید و با یک چنگال هم بزنید تا ترکیب شوند. بیش از حد هم نزنید. خمیر مافین بایستی غلیظ باشد. برای جزئیات بیشتر به بخش نکات در انتهای مطلب مراجعه کنید. توت فرنگی ها را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 6 | خمیر را بین 12 قالب تقسیم کنید. خمیر تا بالای کاغذ ها خواهد آمد. کمی شکر وانیلی روی مافین ها بپاشید. |
مرحله 7 | مافین ها را 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که روی آنها قهوه ای طلایی شود و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید با خرده نان بیرون بیاید در فر بپزید. مافین ها را روی توری خنک کننده قرار دهید و کاملاً خنک کنید. |