زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
ماش ۵۰۰ گرم |
برنج ۱.۵ کیلوگرم |
گوشت قرمز ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن ۵ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب گوشت را با افزودنی های دلخواه مثل برگ بو ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، هویج و ...نیم پز كنید و پس از آن در ظرفی مناسب پیازداغ كنید و گوشت را كمی در آن سرخ كنید. |
مرحله 2 | ماش را در ظرفی مناسب به همراه آب و بدون نمك نیم پز كنید و برنج را به مرحله آبكشی برسانید.وقتی ماش نیم پز شد آن را از صافی رد كنید و به گوشت اضافه كرده و ادویه و نصف زعفران آبكرده را به آن اضافه كنید و به صورت لابه لا به برنج بدهید.باقی مانده زعفران را روی برنج بدهید و آن را دم بیندازید. |