زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمکبه مقدار لازم |
زردچوبه ۲ قاشق چای خوری |
روغن ۶ قاشق سوپ خوری |
کشک ۱ پیمانه |
نخود ۸۰ گرم |
برنج ۲۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
گوشت ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرف مناسبی مقداری روغن ریخته و گوشت و نخود را كمی تفت میدهیم و بعد به همراه آب آنها را روی حرارت میگذاریم تا بپزند. |
مرحله 2 | برنج را كه از دو ساعت قبل بدون نمك خیس كردهایم به گوشت اضافه میكنیم تا برنج در گوشت كاملا حل شود. |
مرحله 3 | كشك و كمی نمك را به آش اضافه كرده و میگذاریم تا به مدت 10 دقیقه بجوشد. |
مرحله 4 | سپس آش را در ظرف ریخته و روی آن را با زردچوبه كه در روغن كمی تفت دادهایم، تزیین میكنیم. |