سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت ماسالای جگر

ماسالای جگر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
جگر ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
چاشنی ۳ قاشق غذا خوری
ماست‏ ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوری
ماسالای جگر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ماسالای جگر
روش ساخت
مرحله 1جگر را به تکه‌های 2 یا 3 سانتی خرد کنید و 4 تا 5 دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید
مرحله 2یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید.
مرحله 3سپس پودر زرد چوبه و کمی آب به آن اضافه و مواد را در روغن تفت دهید
مرحله 4سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید
مرحله 5جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بگذارید بپزد
مرحله 6در آخر تمامی ادویه‌های پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجفیل باریک و دراز خرد شده، غذا را تزیین و سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین