زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
جگر ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
چاشنی ۳ قاشق غذا خوری |
ماست ۱ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
پودر فلفل قرمز ۲ قاشق غذا خوری |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
ادویه گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | جگر را به تکههای 2 یا 3 سانتی خرد کنید و 4 تا 5 دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید |
مرحله 2 | یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید. |
مرحله 3 | سپس پودر زرد چوبه و کمی آب به آن اضافه و مواد را در روغن تفت دهید |
مرحله 4 | سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید |
مرحله 5 | جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بگذارید بپزد |
مرحله 6 | در آخر تمامی ادویههای پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجفیل باریک و دراز خرد شده، غذا را تزیین و سرو کنید |