سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت مارمالاد هویج برای شیرینی ها

مارمالاد هویج برای شیرینی ها
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۴ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری
آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
مارمالاد هویج برای شیرینی ها
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مارمالاد هویج برای شیرینی ها
روش ساخت
مرحله 1هویج ها را شسته پوست کنده و خورد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه رو روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.
مرحله 2سپس با میکسر هویج ها رو پوره کنید.هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید.شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید.و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.
مرحله 3پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بنماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود.مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.
مرحله 4اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین