سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت مارمالاد هلو

مارمالاد هلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
هلو ۵۰۰ گرم
شکر ۳ لیوان
اسانس وانیلچند قطره
آبلیمو ۱/۴ قاشق چای خوری
آب ۳ لیوان
مارمالاد هلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مارمالاد هلو
روش ساخت
مرحله 1هلوها را با پوست داخل آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید سپس پوست هلوها را به راحتی جدا کنید ، هسته هلوها را دربیاورید.
مرحله 2هلوها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و آبلیمو و شکر و آب را اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید مربا حدود 1 ساعت بپزد ( دقت کنید که در این مدت مربا باید ریز بجوشد و از جوش نیفتد ) ، در پایان پخت اسانس وانیل را اضافه کنید.
مرحله 3قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه سرد شد با میکسر مربا را میکس کنید ( میکس شده مربای هلو همان مارمالاد هلو است ) ، سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین