سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مربا و کمپوت مارمالاد سیب

مارمالاد سیب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
سیب قرمز ۱ کیلوگرم
شکر ۸۰۰ گرم
جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری
آب ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
مارمالاد سیب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مارمالاد سیب
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شود
مرحله 2سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم
مرحله 3بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود
مرحله 4ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین