سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک مارشمالو خانگی

مارشمالو خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۴ نفر
مواد لازم
آبلیمو ۴ قاشق غذا خوری
اسانس وانیلچند قطره
آب ۱/۲ لیوان
آب ۲.۵ لیوان
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری
پودر ژله ۱ بسته
شکر ۳ لیوان
مارشمالو خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مارشمالو خانگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پودر ژله را داخل ظرفی بریزید و 1 لیوان آب جوش اضافه کنید ( میتوانید بسته به رنگی که میخواهید از پودر ژله بی رنگ یا پودر ژله رنگی استفاده کنید ) ، هم بزنید تا پودر ژله حل شده و شفاف شود.
مرحله 21 و نیم لیوان آب جوش و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود
مرحله 3مخلوط ژله و ژلاتین را به شکر حل شده اضافه کنید و حدود 20 دقیقه اجازه دهید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.
مرحله 4پس از اینکه مایه مارشمالو کمی خنک شد داخل کاسه بزرگی بریزید و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید ( حجم مواد پس از هم زدن 4 برابر خواهد شد ) ، برای رسیدن به نتیجه دلخواه 20 – 30 دقیقه زمان لازم است.
مرحله 5در شروع هم زدن مایه مارشمالو شفاف و ساده است اما به مرور با هم زدن شکل خود را پیدا خواهد کرد ، پس از آماده شدن مارشمالو میتوانید وانیل و آبلیمو را اضافه کنید.
مرحله 6داخل قالب را کمی چرب کنید سپس مارشمالو را به ضخامت 1 – 2 سانتیمتر داخل ظرف بریزید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید
مرحله 7 پس از این مدت زمان از قالب خارج کنید و قالب بزنید و در پودر قند بغلطانید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین