سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک مادیرا کیک شکلاتی

مادیرا کیک شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
مارگارین ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
آب لیمو ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
خامه‏ ۱۵۰ گرم
شکلات ۱۰۰ گرم
خامه‏ ۱۲۵ گرم
شکلات تلخ ۲۵۰ گرم
مادیرا کیک شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مادیرا کیک شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 170 گرم کنید.آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید.مارگارین نرم شده و شکر را 5 دقیقه بزنید تا کرمی و سبک شود. یک تخم مرغ را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید و این روند را تا اتمام تخم مرغ ها ادامه دهید.
مرحله 2وانیل و آبلیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و در قالب ریخته و با دمای 170 به مدت 45 تا 55 دقیقه بپزید.بعد از پخت اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.
مرحله 3برای تهیه #کرم_شکلاتی ، خامه را روی شعله ملایم گرم کنید سپس شکلات خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از خنک شدن کیک را به دو لایه تقسیم کنید و بین لایه ها و اطراف کیک را با این کرم پوشش دهید.
مرحله 4برای تهیه #گاناش مانند تهیه کرم عمل کنید و گاناش خنک شده را روی کیک بریزید و با پالت صاف کنید و با ترافل و میوه و شکلات تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین