سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک مادیرا کیک شکلاتی

مادیرا کیک شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
مارگارین ۲۵۰ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
آب لیمو ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
خامه‏ ۱۵۰ گرم
شکلات ۱۰۰ گرم
خامه‏ ۱۲۵ گرم
شکلات تلخ ۲۵۰ گرم
مادیرا کیک شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مادیرا کیک شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 170 گرم کنید.آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک را سه بار الک کنید. قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید.مارگارین نرم شده و شکر را 5 دقیقه بزنید تا کرمی و سبک شود. یک تخم مرغ را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید و این روند را تا اتمام تخم مرغ ها ادامه دهید.
مرحله 2وانیل و آبلیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و در قالب ریخته و با دمای 170 به مدت 45 تا 55 دقیقه بپزید.بعد از پخت اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.
مرحله 3برای تهیه #کرم_شکلاتی ، خامه را روی شعله ملایم گرم کنید سپس شکلات خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از خنک شدن کیک را به دو لایه تقسیم کنید و بین لایه ها و اطراف کیک را با این کرم پوشش دهید.
مرحله 4برای تهیه #گاناش مانند تهیه کرم عمل کنید و گاناش خنک شده را روی کیک بریزید و با پالت صاف کنید و با ترافل و میوه و شکلات تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین