زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بستنی ۱/۲ لیتر |
بستنی ۱/۲ لیتر |
ماءالشعیر ۳۳۵ گرم |
مرحله 1 | اگر بخواهید در منزل سوربه درست کنید میتوانید چند ساعت قبل از زمان سرو نوشیدنی تان، نیم کیلو تمشک یا شاتوت که با مقدار زیادی شکر آغشته و شیرین شدهاند ( به جای بستنی یخی تمشک) و نیم لیتر آب لیموترش تازه که با مقداری زیادی شکر شیرین شده (بجای بستنی یخی لیمو)، میگذاریم یخ بزند |
مرحله 2 | سپس آنها از فریزر خارج کرده و تکه تکه میکنیم و در مخلوطکن میریزیم تا به شکل سوربه یا بستنی یخی در آید. با هر میوهای که دوست داشته باشید میتوانید بستنی یخی درست کنید.(در فصل تابستان میتوانید با هلو هایی که در یخچال مانده سوربه هلو درست کنید و از آن لذت ببرید و برای تهیه این نوشیدنی هم استفاده کنید) |
مرحله 3 | 4لیوان بلند انتخاب میکنیم. در هرلیوان، یک ملاقه بستنی یخی لیمویی و 1 ملاقه بستنی یخی تمشک میریزیم. هریک از لیوانها را با ¾ پیمانه ماءالشعیر زنجبیلی پر میکنیم و همان موقع سرو میکنیم. |