زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
برگ نعنابه مقدار لازم |
آب گازدار (سودا) ۱ بطری |
ماءالشعیر ۱ بطری |
عسل ۱/۴ پیمانه |
آب لیمو ۱/۴ پیمانه |
برگ نعنا ۱۲ برگ |
لیمو ترش ۱ عدد |
خیار ۱ عدد |
طالبی ۱ عدد |
مرحله 1 | طالبی را از وسط دونیم کنید. تخمهها را جدا کنید و طالبی را به لایههای باریک برش دهید. |
مرحله 2 | در یک پارچ بزرگ، طالبی، خیار، قاچهای لیموترش و 12 عدد برگ نعنا را با یکدیگر مخلوط کنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه کوچک، آب لیموترش و عسل را با هم مخلوط کنید و داخل پارچ طالبی بریزید. ماءالشعیر را اضافه کنید و آنها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | هنگام سرو، آب گازدار را داخل پارچ بریزید. هنگام ریختن در لیوان، آنها را با برگهای تازه نعنا تزئین کنید. |