زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
لیموبه مقدار لازم |
شکربه مقدار لازم |
نعنابه مقدار لازم |
زنجبیلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا لیموها رو می شوریم و خشک میکنیم آب نداشته باشن. |
مرحله 2 | بعد سر و ته لیموهارو میبریم و بعد حلقه حلقه کرده و هسته هاشو کاملا جدا میکنیم. |
مرحله 3 | یه شیشه تمیز و خشک در نظر میگیریم یه لایه لیمو توی شیشه میریزیم روی لیموها رو شکر من دوتا شیشه درست کردم یه شیشه بعد هر بار چیدن لیموها شکر.نبات.عسل طبیعی.نعنا تازه |
مرحله 4 | شیشه دیگه علاوه بر این مواد دارچین و زنجفیل تازه هم اضافه کردم همین مراحلو به ترتیب انجام بدین یه ردیف لیمو یه ردیف از موادی که گفتم تا شیشه کامل پر بشه. به سلیقه خودتون میتونید نعنای تازه هم اضافه کنید. |
مرحله 5 | در آخر در شیشه رو محکم ببندید و خوب تکون بدین تا همه مواد با هم قاطی بشن. به مدت یه هفته شیشه رو تو آفتاب قرار میدهیم و بعد در دمای معمولی اتاق میزاریم تا برسه. |
مرحله 6 | حدودا بعد چهار پنج ماه میتونید استفاده کنید . ولی اگه بزارین یه سال بمونه مزه و طعمش عالی میشه.من که یه سال صبر کردم. |