زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نان تست ۶ عدد |
شیر ۱ فنجان |
پودر هل ۱/۴ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
پنیر خامه ایبه مقدار لازم |
آب ۱ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
گلاب ۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | اول شربت رو آماده میکنیم: آب و شکر و گلاب و زعفران رو مخلوط کرده و میذاریم روی اجاق تا بجوشه، حدود ده دقیقه بعد گاز رو خاموش کرده،آبلیمو رو هم اضافه میکنیم. و شربت رو میذاریم تو یخچال تا سرد بشه. |
مرحله 2 | حاشیه های نون تست ها رو جدا میکنیم. نون ها رو تکه تکه کرده و روشون شیر میریزیم. یکی دو دقیقه صبر میکنیم بعد با دست ورز میدیم تا خمیر بشه. |
مرحله 3 | هل،وانیل،بکینگ پودر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم. اگر دیدین خمیرتون شل شده کمی نون تست دیگه بهش اضافه کنید. اگر هم سفت بود، کمی شیر اضافه کنید. |
مرحله 4 | حدود ربع ساعت به خمیر استراحت میدیم. بعدش مقدار کمی از خمیر بر میداریم و تو دست گلوله میکنیم. |
مرحله 5 | با انگشت وسط خمیر یه گودال ایجاد میکنیم و توش کمی پنیر میذاریم و خمیرو خوب میبندیم و دوباره گلوله ش میکنیم و تو روغن داغ، با شعله ملایم سرخ میکنیم |
مرحله 6 | و بعد از سرخ شدن تو شربت سرد میندازیم. بیرون لگیمات سفت و ترد هست و داخلش نرم و کلا عالیه |