زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۱ لیوان |
ماست ۳ قاشق غذا خوری |
شکر ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱ لیوان |
آب ۱ لیوان |
عسل ۵ قاشق غذا خوری |
پودر گل محمدی ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ماکارونی رو با سه لیوان آب، توی کاسه ای ،میگذاریم خیس بخوره..بهتر است درب کاسه را بسته، و به مدت 2 ساعت زیر نور آفتاب بگذاریم |
مرحله 2 | بعد آب اضافی آش را میریزیم و ماست و شکر و وانیل و بیگینک پودر رو به ماکارونی های خیس خورده اضافه میکنیم |
مرحله 3 | در آخر آرد رو بهش اضافه میکنیم و به مدت 2 ساعت بهش استراحت میدهیم |
مرحله 4 | بعد با قاشق،یا پارچ لگیمات،یا قیف که نوکشو سوراخ کردیم.. و با کمک قیچی،مثل بامیه،درون تابه با روغن زیاد سرخ میکنیم، ابتدا شعله زیاد باشه تا روغن داغ بشه. |
مرحله 5 | بعد شعله را متوسط کرده، تا لگیمات ها،مغز پخت بشن،سرخ کردن تا مغز پخت شدن لگیمات ،حدود 5 تا 7 دقیقه زمان میبره . |
مرحله 6 | برای تهیه شهد،شکر و آب و عسل راباهم روی شعله گذاشته تا قوام یابد، بعد که شعله رو خاموش کردید پودرگل محمدی رو بهش اضافه کنید و روی لگیمات داغ بریزید. |