زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
لپه ۱/۲ پیمانه |
زیره سیاه ۳ قاشق غذا خوری |
روغن ۱/۴ پیمانه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کرده، با گوشت مخلوط كرده، قدری زردچوبه و نمک و فلفل بزنيد. آنها را به شکل کوفته ریز درآورده و در تابه با قدری روغن سرخكنید؛ اما بهتر است زیاد سرخ نشوند. |
مرحله 2 | لپه را جداگانه بپزید. برنج را از قبل خیس کرده و طبق روش معمول بجوشانید. وقتی خواستید آن را آبکش کنید، زیره و لپه را به همراه یک قاشق چای خوری زردچوبه به برنج اضافه کرده و آبکش کنید. |
مرحله 3 | مثل همیشه برنج را دم کرده و روی برنج کوفتهها را بگذارید، وقتی برنج دم کشید، آن را سرو کنید. |