زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آب پرتقال ۱ لیوان |
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری سرپر |
شکر ۱٫۴ لیوان |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
کره ۱ قاشق مربا خوری |
خلال پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آب پرتقال-شکر و نشاسته را درظرفی ریخته وروی حرارت ملایم قرار دهید ومدام هم بزنید تا بجوشد وغلیظ شود |
مرحله 2 | وقتی به غلظت کامل رسید وانیل و کره را اضافه وحرارت را خاموش کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد کره آب بشه |
مرحله 3 | برای قالب باید از لیوان بلند وصاف استفاده کنید وبرای اینکه راحتتر بیرون بیاد داخل لیوان را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید |
مرحله 4 | مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان بریزید و۴-۵ ساعت ویا ۱ شب داخل یخچال بذارید |
مرحله 5 | وقتی کاملا بسته شد از یخچال بیرون بیاورید |
مرحله 6 | شیرینی را از لیوان با دقت بیرون آورده و داخل پودر نارگیل بغلطانید |
مرحله 7 | بعد به قطر یک بند انگشت برش زده مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلطانید وبا خلال پسته تزیین کنید |