سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن لورن کیش

لورن کیش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
گوجه فرنگیبه مقدار لازم
برگ ریحانبه مقدار لازم
پنیر سوئیسی ۱.۵ پیمانه
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد کامل ۱ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱/۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
پیاز ۱/۲ پیمانه
ژامبون ۶ ورق
خمیر پایبه مقدار لازم
لورن کیش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لورن کیش
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پای را باز کنید و آن را داخل قالب قرار دهید. اطراف خمیر را چین دهید.
مرحله 2روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند. روی آن فویل سنگین قرار دهید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید. فویل را بردارید و 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شود. دمای فر را تا 325 درجه فارنهایت کاهش دهید.
مرحله 3در این مرحله، در یک تابه بزرگ، ژامبون‌ها را سرخ کنید تا برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شوند. پیازها را در همان تابه سرخ کنید تا طلایی شوند.
مرحله 4در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ، شیر، نمک و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. ژامبون‌های خرد شده و پیاز را اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، پنیر رنده شده و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید.
مرحله 5مخلوط تخم‌مرغ را داخل خمیر پای بریزید. آنها را به مدت 50 تا 55 دقیقه در فر با دمای 325 درجه فارنهایت بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین