سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی

لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
شوید ۶ قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری
نمکبه مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
کره ۳۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برنج را به همراه مقداری نمک در آب حداقل به مدت دو ساعت خیس کنید. لوبیا را نیز شسته و در قابلمه ی حاوی مقداری آب روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. برای پخت لوبیا چشم بلبلی مدت یک ساعت وقت لازم است. بعد از پخت کامل لوبیا، آن را در سبد آبکشی کنید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله 2پیاز را پوست کنده و پس از شستن به صورت خلالی خرد کنید. سپس در یک تابه گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. حالا پیاز خلالی شده را به روغن اضافه کنید. در طول سرخ شدن پیاز، زردچوبه را نیز بیفزایید
مرحله 3سپس گوشت چرخ کرده و زعفران و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شوند.در این حین برنج که خیس کردیم میپزیم و آبکش میکنیم.
مرحله 4سپس کف قابلمه روغن ریخته و برنج و لوبیا چشم بلبلی و شوید رو لابلا داخل قابلمه بریزید و کره و زعفران را اضافه کنید و دم کنی قرار دهید تا برنج دم بکشه و هنگام سرو مخلوط گوشت و پیاز را روی پلو بریزید در صورت تمایل کشمش سرخ شده نیز میتوانید بریزید و یا کوفته قلقلی و یا فیله مرغ.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین