زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ پیمانه |
لوبیا سبز ۱۰۰ گرم |
سویا ۵۰ گرم |
آبلیموبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۵۰ گرم |
مرحله 1 | قبل سویا را در آب جوش به مدت نیم ساعت خیس كنید و آن را آبكش كرده و با آب داغ خوب بشویید و آن را در آبكش ریخته زمان كافی بدهید تا كاملا خشك شود و سپس در مقداری روغن یا كره تفت دهید و مقداری آبلیمو در حد حدودا 1قاشق غذاخوری به آن اضافه كنید و مقداری نمك و فلفل به آن بزنید . |
مرحله 2 | لوبیا را بعد از آبپز كردن با نمك و آب كاملا سرخ كنید و در پایان رب و زعفران را به آن اضافه كرده و وقتی كمی تفت دادید گوجه فرنگی پوره شده را هم اضافه كنید و شعله را ملایم كرده و سویای سرخ شده را هم اضافه كنید و با بستن درب ظرف اجازه دهید مواد كاملا با هم بپزند. |
مرحله 3 | برنج را در ظرفی به مرحله آبكشی برسانید و از مواد به صورت لا به لای برنج استفاده كنید. |