زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نارنگی ۵۰۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | نارنگی ها رو پوست بکنید. بعد از وسط نصفش کرده کمی نمک بزنید. |
مرحله 2 | با یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که نرم شد. در آبکشی که زیر آن ظرفی قرار دارد بریزید. |
مرحله 3 | نارنگی های را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود. |
مرحله 4 | زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را کمی چرب کرده و نارنگی ها را در سینی بریزید.نارنگی ها را خوب توی سینی پهن و یکدست کنید. |
مرحله 5 | سینی را در هوای آزاد و دور از گردو غبار یا جلوی بخاری و شوفاز بگذارید تا خشک شود. |
مرحله 6 | اگر لواشک نارنگی ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید. |