زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
زردآلوبه مقدار لازم |
آلوبه مقدار لازم |
شلیلبه مقدار لازم |
سیببه مقدار لازم |
گلابیبه مقدار لازم |
گیلاسبه مقدار لازم |
مرحله 1 | میوه هایی که من استفاده کردم، زرد آلو، آلوشابلون ،گیلاس ،شلیل ،سیب گلابی (همشون دلبخواهی هست بسته به ذائقتون میتونید میوه شیرین و ترش رو کمتر و بیشتر کنید) |
مرحله 2 | لواشک رو به دو روش میتونید درست کنید...روشی که اکثر دوستان به کار میبرن: میوها رو با یه لیوان آب میزارن رو حرارت و میوه ها که له شد از صافی رد میکنن تا هسته و پوستش گرفته بشه. |
مرحله 3 | روش دوم که من باهاش لواشکهامو درست میکنم و به نظرم آسونتره ...هسته میوه هارو جدا میکنم بعد میزارم رو حرارت ..یه مقدار زمان بر هست مخصوصاً گیلاسها ولی عوضش دیگه لازم نیست از صافی رد کنیم ..من این روش و بیشتر میپسندم یه جورایی اون مرحله صافی رو دوست ندارم. |
مرحله 4 | بعد اینکه هسته میوه ها رو جدا کردم با یه لیوان آب ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز جوش که اومد حرارت رو کم کردم (خود میوه ها هم آب میندازن). |
مرحله 5 | وقتی کامل میوه هام له شدن یه مقدارشو به عنوان ترشک جان گذاشتم یخجال تا خنک بشه و هر از گاهی که چشمم بهش خورد یه ناخنکی بزنم. |
مرحله 6 | بعد گذاشتم موادم خنک شد و با غذا ساز حسابی پوره اش کردم...با گوشت کوب برقی هم میتونید انجام بدید...اگه یه موقع شل بود بذارید رو حرارت تا غلیظتر بشه. |
مرحله 7 | من نمک اضافه نمیکنم ولی شما اگه دوست دارید بزنید داخل سینی پلاستیک پهن کردم و جلو آفتاب گذاشتم که خشک بشه.. نوش جون Naebi |