سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات لواشک شش میوه

لواشک شش میوه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
زردآلوبه مقدار لازم
آلوبه مقدار لازم
شلیلبه مقدار لازم
سیببه مقدار لازم
گلابیبه مقدار لازم
گیلاسبه مقدار لازم
لواشک شش میوه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لواشک شش میوه
روش ساخت
مرحله 1میوه هایی که من استفاده کردم، زرد آلو، آلوشابلون ،گیلاس ،شلیل ،سیب گلابی (همشون دلبخواهی هست بسته به ذائقتون میتونید میوه شیرین و ترش رو کمتر و بیشتر کنید)
مرحله 2لواشک رو به دو روش میتونید درست کنید...روشی که اکثر دوستان به کار میبرن: میوها رو با یه لیوان آب میزارن رو حرارت و میوه ها که له شد از صافی رد میکنن تا هسته و پوستش گرفته بشه.
مرحله 3روش دوم که من باهاش لواشکهامو درست میکنم و به نظرم آسونتره ...هسته میوه هارو جدا میکنم بعد میزارم رو حرارت ..یه مقدار زمان بر هست مخصوصاً گیلاسها ولی عوضش دیگه لازم نیست از صافی رد کنیم ..من این روش و بیشتر میپسندم یه جورایی اون مرحله صافی رو دوست ندارم.
مرحله 4بعد اینکه هسته میوه ها رو جدا کردم با یه لیوان آب ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز جوش که اومد حرارت رو کم کردم (خود میوه ها هم آب میندازن).
مرحله 5وقتی کامل میوه هام له شدن یه مقدارشو به عنوان ترشک جان گذاشتم یخجال تا خنک بشه و هر از گاهی که چشمم بهش خورد یه ناخنکی بزنم.
مرحله 6بعد گذاشتم موادم خنک شد و با غذا ساز حسابی پوره اش کردم...با گوشت کوب برقی هم میتونید انجام بدید...اگه یه موقع شل بود بذارید رو حرارت تا غلیظتر بشه.
مرحله 7من نمک اضافه نمیکنم ولی شما اگه دوست دارید بزنید داخل سینی پلاستیک پهن کردم و جلو آفتاب گذاشتم که خشک بشه.. نوش جون Naebi
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین