سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات لواشک زردآلو

لواشک زردآلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
زردآلو ۱ کیلوگرم
آب ۱/۲ لیوان
نمکبه مقدار لازم
لواشک زردآلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لواشک زردآلو
روش ساخت
مرحله 1زردآلو هارو خوب شسته و از هسته جدا کنید.
مرحله 2اونارو داخل یه قابلمه ریخته و روی حرارت قرار بدید.
مرحله 3آب و نمک رو بهش اضافه کنید.
مرحله 4بعد با حرارت متوسط بذارید بجوشه و میوه ها له بشن و غلیظ.
مرحله 5بعد از اینکه غلظتش رو بدست آورد بذارید خنک بشه.
مرحله 6بعد از آبکش رد کنید و روی سینی ای که داخلش پلاستیک پهن کردین بریزید و با قاشق صاف کنید.
مرحله 7بذارید جلوی آفتاب مستقیم تا خشک بشه.
مرحله 8روی لواشک رو با توری بپوشونید تا کثیف نشه و البته به هیچ عنوان با پلاستیک نپوشونید تاهم هوا وارد لواشک بشه و هم کپک نزنه و خوب خشک شه.
مرحله 9بعد با سلیقه ی خودتون دیزاین و برش بدید.نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین