سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات لواشک توت فرنگی

لواشک توت فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شکر ۳/۴ فنجان
توت فرنگی ۷۰۰ گرم
لواشک توت فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لواشک توت فرنگی
روش ساخت
مرحله 1توت فرنگی و شکر را در یک مخلوط کن بزنید تا پوره و یکدست شوند.
مرحله 2مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید و در یک روغن دان بزرگ بریزید.
مرحله 3بگذارید پوره به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید تا 45 تا 1 ساعت آهسته غل بزند و گاهی هم بزنید. باز هم بزنید تا مخلوط به حجم 1 و 1/4 فنجان برسد. باید آنقدر غلیظ شده باشد که روی خودش تا بخورد.
مرحله 4فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی نچسب بپوشانید.
مرحله 5پوره ی داغ را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یکدست و یک لایه نازک پهن کنید تا به شکل یک مستطیل 31 در 25 سانتی متر در بیاید.
مرحله 6پوره را 2 تا 3 ساعت در فر بگذارید تا خشک شود و کمی چسبناک شود اما به انگشت نچسبد.
مرحله 7لواشک را با همان کاغذ روی یک سینی فر قرار دهید تا حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند و خنک شود.
مرحله 8یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ از سینی جدا کنید. لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه در بیاورید یا هر برش را لوله کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین