زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق چای خوری |
کره ۴۰ گرم |
آب ۱۲۵ میلی لیتر |
مخمر ۲.۵ قاشق چای خوری |
شکر ۴۰ گرم |
پاپریکا ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سفید ۱/۴ قاشق چای خوری |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
هویج ۱/۳ پیمانه |
قارچ ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
پنیر بلوچیز ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
کنجدبه مقدار لازم |
سیاه دانهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مخمر را همراه با شکر و آب داخل یک ظرف مناسب بریزید،مخلوط کنید و ظرف را در یک جای نسبتا گرم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا مخمر بهاصطلاح عمل بیاید. |
مرحله 2 | در ظرفی دیگر کره نرم شده، تخممرغ، روغن زیتون، نمک و ادویهها را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. حال مخمر عملآمده را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در انتها آرد را کمکم اضافه کنید تا خمیر یکدست و مناسبی حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. |
مرحله 3 | در این میان مواد میانی را آماده کنید. به این صورت که در ظرفی تمام مواد میانی بهجز پنیر را خوب با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید. |
مرحله 4 | بعدازآنکه خمیر عمل آمد، آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هرکدام از چانهها را باز کنید و مقداری از مواد میانی را داخلش قرار دهید. روی مواد یکتکه پنیر هم بگذارید. حالا خمیرها را بهآرامی لوله کرده و آنها را به شکل گل درآورید، سپس آنها را داخل سینی فر بچینید. |
مرحله 5 | روی تمام سطح خمیر تخممرغ زده شده را بمالید. مقداری کنجد و سیاهدانه هم روی آنها بریزید. سینی را به مدت 30-20 دقیقه داخل فر که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید. |