سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت لقمه‌های گوشت و قارچ و پنیر

لقمه‌های گوشت و قارچ و پنیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق چای خوری
کره ۴۰ گرم
آب ۱۲۵ میلی لیتر
مخمر ۲.۵ قاشق چای خوری
شکر ۴۰ گرم
پاپریکا ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سفید ۱/۴ قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج ۱/۳ پیمانه
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
پنیر بلوچیز ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کنجدبه مقدار لازم
سیاه دانهبه مقدار لازم
لقمه‌های گوشت و قارچ و پنیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لقمه‌های گوشت و قارچ و پنیر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مخمر را همراه با شکر و آب داخل یک ظرف مناسب بریزید،مخلوط کنید و ظرف را در یک جای نسبتا گرم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا مخمر به‌اصطلاح عمل بیاید.
مرحله 2در ظرفی دیگر کره نرم شده، تخم‌مرغ، روغن زیتون، نمک و ادویه‌ها را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. حال مخمر عمل‌آمده را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در انتها آرد را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و مناسبی حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
مرحله 3در این میان مواد میانی را آماده کنید. به این صورت که در ظرفی تمام مواد میانی به‌جز پنیر را خوب با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید.
مرحله 4بعدازآنکه خمیر عمل آمد، آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هرکدام از چانه‌ها را باز کنید و مقداری از مواد میانی را داخلش قرار دهید. روی مواد یک‌تکه پنیر هم بگذارید. حالا خمیرها را به‌آرامی لوله‌ کرده و آنها را به شکل گل درآورید، سپس آنها را داخل سینی فر بچینید.
مرحله 5روی تمام سطح خمیر تخم‌مرغ زده شده را بمالید. مقداری کنجد و سیاه‌دانه هم روی آنها بریزید. سینی را به مدت 30-20 دقیقه داخل فر که از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین