سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اسنک و رول لقمه های خامه ای

لقمه های خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱/۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۵۰ گرم
پودر دارچین ۲ قاشق سوپ خوری
خامه‏ ۲ پیمانه
میوهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
لقمه های خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لقمه های خامه ای
روش ساخت
مرحله 1آرد، بیکینگ ‌پودر، 1 قاشق سوپ‌خوری شکر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر شیر، تخم‌مرغ و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید. حالا مخلوط تخم‌مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا مایه پنکیک آماده شود.
مرحله 2یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید. مقدار کمی روغن داخل آن بریزید؛ طوری که فقط کف تابه چرب شود. حالا یک چهارم از مایه پنکیک را داخل تابه بریزید و آن را گرد کنید. صبر کنید تا یک طرف آن طلایی شود، سپس آن را برگردانید تا آن طرفش هم طلایی شود
مرحله 34 عدد از این پنکیک‌ها درست کنید. وقتی پنکیک‌ها آماده شدند، آن‌ها را به کره آغشته کنید. دارچین و بقیه شکر را با هم مخلوط کرده و روی پنکیک‌ها بریزید. آنها را داخل ظرف دردار قرار دهید تا به ‌آرامی سرد شوند و در حین سرد شدن خشک نشوند.
مرحله 4بعد از آن‌که پنکیک‌ها سرد شدند، مقداری خامه فرم گرفته روی آن‌ها بریزید، سپس به‌ آرامی آن‌ها را تا کنید. پنکیک‌ها را با کمک خلال‌دندان محکم کنید. در انتها میوه دلخواهتان را روی آن قرار داده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین