زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
آب ۲/۳ لیوان |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری |
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
فلفل دلمه ای ۱ کاسه |
فلفل سبز ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۱/۳ لیوان |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
نعنا خشک ۱ قاشق غذا خوری |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
پودر پاپریکا ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | برای تهیه خمیر شکر خمیرمایه و آب را باهم مخلوط کرده اجازه دهید خمیر مایه عمل بیاید،بعد از چند دقیقه روغن نمک و آرد الک شده را افزوده. حدود 5 دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید یک تا دو ساعت درجای نسبتا گرم بماند. |
مرحله 2 | خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر.میتوانید از خمیر جادویی یا خمیر یوفکا هم به این منظور استفاده کنید در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید. |
مرحله 3 | همه مواد گوشتی رو با هم ترکیب کرده و به خوبی ورز دهید،دقت کنید که سبزیجات ذکر شده همه باید ریز شده باشند. |
مرحله 4 | وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند. |
مرحله 5 | روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد 2 میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید. |
مرحله 6 | در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود 10 تا 15دقیقه بپزید این مدت زمان با توجه به دمای فر متفاوت خواهد بود. |
مرحله 7 | برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید. |