زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیا ۳۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم |
سویا ۵۰ گرم |
هویج ۱ عدد |
قارچ ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگیبه مقدار لازم |
پودر آویشن ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
کره ۵۰ گرم |
آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیوان |
خامه ۵۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سویا را به مدت1 ساعت خیس کرده و 2 بار آب آن را عوض کنید و در آخر آن را در آبکش بریزید و بفشارید تا آب آن کاملاً گرفته شود و بوی سویا از بین برود |
مرحله 2 | پیاز را سرخ کرده و گوشت و سویا را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. |
مرحله 3 | هویج، قارچ و فلفل دلمه را به همراه نمک، زردچوبه و ادویه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب قارچ نیز بخار شود. |
مرحله 4 | رب را به آن اضافه کنید و هم بزنید، نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید تا گوشت و سویا بپزد،بعد از به روغن افتادن زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 5 | ظرف مورد نظر را با کره چرب کرده و یک ردیف لازانیا روی آن بچینید و از مواد گوشتی روی آن بریزید و این کار را تا تمام شدن لازانیا ادامه دهید؛ در آخر یک لایه سس سفید روی آن بریزید و پنیر پیتزا را نیز روی سس بریزید و پودر آویشن را نیز روی پنیر بپاشید. |
مرحله 6 | ظرف را درون فر که از قبل به مدت 15 دقیقه گرم کردیم با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت40-، 30 دقیقه قرار دهید. |
مرحله 7 | طرز تهیه سس: |
مرحله 8 | کره را ذوب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. |
مرحله 9 | شیر را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود و آرد گلوله نشود، بعد از خاموش کردن حرارت خامه را بیافزایید و هم بزنید. |
مرحله 10 | ظرف مورد نظر را با کره چرب کرده و یک ردیف لازانیا روی آن بچینید و از مواد گوشتی روی آن بریزید و این کار را تا تمام شدن لازانیا ادامه دهید؛ در آخر یک لایه سس سفید روی آن بریزید و پنیر پیتزا را نیز روی سس بریزید و پودر آویشن را نیز روی پنیر بپاشید. |
مرحله 11 | ظرف را درون فر که از قبل به مدت 15 دقیقه گرم کردید با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت40-،30 دقیقه قرار دهید. |