زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیا ۱ بسته |
پنیر پیتزا ۳ فنجان |
سس اسپاگتیبه مقدار لازم |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری |
کدو حلوایی ۱ عدد |
ریحان ۱/۳ فنجان |
مرحله 1 | فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. |
مرحله 2 | با چنگال کدو حلوایی یا کدو گردویی را سوراخ کنید و داخل فویل پیچیده و نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شود. |
مرحله 3 | سپس آن را از فر درآورده و بگذارید سرد شود.با چاقوی تیزی آن را از طول دو نیم کنید و دانه هایش را جدا کنید. |
مرحله 4 | حالا هر دو نیمه را در ظرف فر گذاشته و بیست دقیقه دیگر در فر بپزید. سپس نیمه ها را از فر درآورید و با قاشق داخل آنها را خالی کنید. |
مرحله 5 | از گوشت کدوحلوایی به عنوان مواد لازم برای غذای دیگری استفاده کنید و آن را دور نریزید. |
مرحله 6 | داخل این دو نیمه روغن زیتون بچکانید و رویش نمک و فلفل بپاشید. با قاشق کمی سس اسپاگتی داخل هر نیمه بریزید. |
مرحله 7 | روی آن لازانیا بریزید(لازانیای آبکش شده) .سس بیشتری بریزید و یک لایه نازک از پنیر رویش بگذارید. |
مرحله 8 | چند لایه از این مواد بریزید تا کل هر نیمه پر شود.حالا نیمه ها را دوباره در ظرف فر بگذارید و رویش فویل بکشید. |
مرحله 9 | نیم ساعت در فر بپزید و سپس فویل آن را درآورده و 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر روی آن حباب بزند و کمی قهوه ای شود. |
مرحله 10 | قبل از سرو کردن آن را با ریحان تزئین کنید و اگر لازم بود، نمک و فلفل بپاشید. |