زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۶۰ گرم |
سیر ۳ حبه |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
ریحان ۵ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم |
پنیر ریکوتا ۳ پیمانه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲ پیمانه |
جعفری ۱/۴ پیمانه |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲۴۰ گرم |
لازانیا ۱۲ ورق |
مرحله 1 | داخل یک تابه، مقداری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. پیاز را ریز خرد می کنیم و آن را داخل روغن تفت می دهیم تا نرم شود. سیر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. |
مرحله 2 | سپس گوجه فرنگی و ریحان را به آنها اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. حرارت را ملایم کرده و می گذاریم به مدت 30 دقیقه بماند تا بپزند. |
مرحله 3 | برای آماده کردن لازانیا،½ پیمانه از سس گوجه فرنگیی که درست کرده ایم را داخل یک ظرف مناسب برای لازانیا می ریزیم و آن را با کمی آب رقیق کرده و کاملاً پخش می کنیم. |
مرحله 4 | یک لایه لازانیا روی آنها می چینیم و باز هم روی آن کمی سس گوجه فرنگی می ریزیم. لایه لازانیا را کاملاً با سس می پوشانیم. یک لایه دیگر از لازانیا و سس روی آنها می گذاریم. سپس مخلوط پنیر ریکوتا و موزارلا را روی سطح آن پخش می کنیم. |
مرحله 5 | 5 لایه به همین شکل ایجاد می کنیم. روی آخرین لایه، یک لایه دیگر لازانیا می چینیم و روی لازانیا را با سس می پوشانیم و کمی پنیر موزارلا روی آن می چینیم. روی سطح آن پنیر پارمژان و جعفری می پاشیم و روی آن را با فویل می پوشانیم. |
مرحله 6 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. لازانیا را به مدت 30 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزد. سپس آن را از فر خارج کرده و فویل روی آن را بر می داریم و باز هم به مدت 10 دقیقه آن را داخل فر می گذاریم. لازانیا را از فر خارج کرده و آن را سرو می کنیم. |