زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۵۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم |
سس اسپاگتی ۱-۲ فنجان |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲-۱ فنجان |
مرحله 1 | ماکارنی را آماده کنید. در این زمان، گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شود و چربی آن را بگیرید. |
مرحله 2 | سپس سس اسپاگتی را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. |
مرحله 3 | در یک قالب 22 در 33 سانتیمتری، نصف مخلوط گوشت را بریزید. در ادامه یک لایه ماکارونی را قرار دهید و دوباره گوشت و در آخر ماکارونی و بعد پنیر موزارلا را پراکنده کنید و به مدت 15 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گرم شده و پنیر پف کند. |