زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو حلوایی ۶۰۰ گرم |
لازانیا ۶ ورق |
پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه |
شکر ۱-۲ قاشق سوپ خوری |
روغن ۲ قاشق سوپ خوری |
پنیر فتا ۱/۴ پیمانه |
دانه انار ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | کدو ها را به صورت تکه های دلخواه خرد کنید. داخل یک تابه نچسب مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس تکه های کدو را داخلش بچینید. شکر را هم روی آنها بریزید. درِ تابه را بگذارید و صبر کنید تا کدوها نرم شوند. |
مرحله 2 | وقتی کدوها نرم شدند، آنها را از تابه خارج کنید تا خنک شوند. سپس پوستشان را بگیرید. داخل کاسه ای پوره کنید، سپس کنار بگذارید. |
مرحله 3 | مقداری آب در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس ورقه های لازانیا را داخل آن بریزید تا نرم شوند. حالا آنها را با آب سرد آبکشی کنید. |
مرحله 4 | فر را با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. ورقه ها را به صورت تکه های 5 سانتی متری برش بزنید و روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده اید، بچینید. مقداری پنیر روی هر کدام بریزید، سپس سینی را به مدت 10-8 دقیقه داخل فر قرار دهید. |
مرحله 5 | بعد از اینکه تکه های لازانیا برشته شدند، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. حالا مقداری پوره کدوحلوایی روی آنها بریزید. تکه های لازانیا را با دانه های انار و پنیر فتا تزیین کرده و سرو کنید. |