زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
کاریبه مقدار لازم |
ذرت ۱ پیمانه |
پنیر پیتزا ۸۰۰ گرم |
لازانیا ۲ بسته |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
مرغ ۲ پیمانه |
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مواد گوشتی داخل لازانیا را آماده می کنیم. برای اینکه کمی رژیمی شود و از چربی کمتری استفاده شود. بهتر است از گوشت مرغ پخته، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، و فلفل دلمه ای تفت داده شده استفاده شود. |
مرحله 2 | تمام مواد بالا را در ماهیتابه ریخته کمی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا روی آن ریخته و با کمی روغن آن را کمی تفت دهید. سپس کنار بگذارید. |
مرحله 3 | توی قابلمه آب را می جوشانیم. سپس کمی روغن، زردچوبه و نمک به آن اضافه کنید. سپس ورق های لازانیا را توی آب جوش بیاندازید. پس از 10 دقیقه زمانی که ورقه های لازانیا نرم شد آن را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا کمی از حرارت آن کم شود تا لایه ها به یکدیگر نچسیند. |
مرحله 4 | با دست سعی کنید لایه ها را کمی زیر و رو کرده و برای راحتی کار می توانید ورقه ها را یکی یکی روی یک پارچه تمیز پهن کنید و بعد کف قالب را کمی چرب کرده و ورقه ها را کنار هم در کف آن پهن کرده. روی لایه اول مواد گوشتی یا مرغی را می ریزیم سپس پنیر پیتزا و لایه ها را تکرار می کنیم. |
مرحله 5 | لایه آخر را با ورق های لازانیا می پوشانیم. و فویل را روی قالب قرار می دهیم، در فری که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردیم توی طبقه وسط به مدت 30 تا 40 دقیقه بسته به مقدار مواد قرار می دهیم .پس از آماده شدن قالب را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. |
مرحله 6 | در صورت تمایل می توانید مقداری پینیر پیتزا روی آن ریخته و آن را در طبقه پایین فر قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود و روی آن طلایی شود. |